Събота, 10-ти Юни 2023

Юли-мнозина представители на знака ще бъдат затрупани с работа.Подходящ месец и за здравни процедури с цел подобряване на здравословното състояние. Вероятни са проблеми в местоработата. Прибързаните решения не са за препоръчване.В края на месеца са вероятни нови интересни предложения които отново да повдигнат духа на представителите на знака.

Август-партньори и публична дейност ще бъдат основните приоритети на месеца за Водолеите. Ретроградният Меркурий е възможно да забави реализацията на някои проекти или стари начинания отново да бъдат актуални. През първата десетдневка от месеца мнозина представители на знака ще преразгледат своите приятелски и бизнес отношения и изчерпаните е много вероятно да бъдат прекратени.

Септември-стартиране на нови любовни отношения , подаръци или повишения . Това са нещата с които ще бъдат зарадвани мнозина представители на знака. Едновременно с това ще имат възможност и да решат финансови или имуществени въпроси в своя полза.

Октомври- екстремен месец през които са възможни здравни проблеми или проблеми с данъчни органи или държавна администрация. С преминаването на Юпитер в знака на Скорпиона мнозина представители на знака ще имат възможност за растеж в кариерата или създаване на собствен бизнес.

Ноември- през периода контактите с чужденци ще бъдат много ползотворни.Вероятни са и нови интересни запознанства чрез интернет които в последствие ще играят важна роля в живота на представителите на знака.

Декември-ретроградният Меркурий е възможно да провокира търкания с приятели или съседи. Импулсивните решения не са за препоръчване. През последният месец от годината Водолеите е желателно да не се конфронтират със своите работодатели или бизнес партньори. Изхода от тези ситуации няма да е в тяхна полза.Най подходящ ход в създалата се ситуация ще бъде умиротворението и изчакване на благоприятният момент за реализиране на своите проекти.

2017 година ще бъда ползотворна за мнозина представители на знака на Риби. Ще имат възможност да си увеличат финансовият поток като намерят допълнителни доходи.

Януари- Венера в техният знак ще ги зареди с много положителни емоции. Възможни са и неочаквани приходи. Но требва да са внимателни в отношенията си. Неправилно разрани или казани думи могат да им създадат много напрежение. През първата десетдневка от месеца възможно преразглеждане на интимните контакти и изчерпаните отношения ще бъдат прекратени.

Февруари- през месеца Риби трябва да са много внимателни във всички сфери от своя живот. Лунното затъмнение на 11 февруари е възможно да способства проблеми в дейността или прекратяване на договори. Но още в края на месеца Рибите благодарение на своите приятели ще имат възможност отново да заемат подобаваща им се позиция.

Март- Месеца на тяхната раждане и Слънцето в техният знак ще ги зареди с много енергия и план за реализиране на мечти и проекти. Но ретроградната Венера може да им изиграе лоша шега. Да провокира проблеми в интимните отношения. Едновременно с това минали интимни партньори отново ще се появят на сцената.Дали Рибите ще устоят на изкушението избора е личен.

Април- Ретроградните Венера и Меркурий ще влияят негативно върху живота на Рибите. Не подходящ месец за финансови операции и работа с документи. На мнозина представители на зодията ще им предстоят много пътувания и запознанства. Рибите трябва да избягват контактите с непознати или малко познати хора.

Май- през месеца мнозина представители на знака ще имат възможност да направят пробив напред. Работният ентусиазъм ще им донесе добри печалби и шансове за допълнителни приходи. Рибите трябва да са внимателни в отношенията с близките си хора. Там са вероятни проблеми.

Юни- мнозина Риби ще разберат че тревогите и неуспехите са останали в миналото и шанса за успех е пред тях. Ще имат възможност да оправят имуществени проблеми или проблеми със стартиране на нови начинания или самостоятелен бизнес. През втората и третата десетдневка от месеца са вероятни интересни романтични запознанства.

Юли- работата и здравето ще бъдат приоритет за Рибите през месеца. Възможни са интересни предложения за промени в дейността или стартиране на съвместна дейност. Рибите въпреки голямата си заето ще е необходимо за обръщат по- голямо внимание и на своите интимни половинки.

Август- ретроградният Меркурий ще донесе проблеми в партньорските и работни отношения. Прибързаните действия не са желателни. Слънчевото затъмнение на 21 август ще открие пред някои Риби нови възможности в дейността. Периода ще бъде подходящ за стартиране на самостоятелна дейност.

Септември- през месеца на мнозина Риби ще им се наложи да направят анализа на направянето до тук и кроят планове за бъдещето. Самотните представители на знака ще имат възможност да намерят подходящ партньор.

Октомври- уреждане на финансови проблеми и съвместни финанси. С това ще се занимават мнозина представители на знака. С преминаването на Юпитер в Скорпион ще се засили техният интерес към изучаване на чужди култури или контакти с чужденци.

Ноември- ще бъде много динамичен за мнозина представители на знака. Нови партньорски отношения Много ползотворни пътувания и контакти с чужденци. Но все пак Рибите трябва да са много внимателни в контактите си с непознати хора и да им се доверяват.

Декември- през месеца мнозина Риби ще имат шанс да реализират прокти които са отлагали по една или друга причина. Възможно е в края на годината да получат предложение за което са си мечтали през цялата година.

ението и изчакване на благоприятният момент за реализиране на своите проекти.

През 2017 година мнозина представители на знака ще получат мощен прилив на енергия, но въпреки позитивното настроение ще им се наложи внимателно да анализират своите познанства и безперспективните да отпаднат.

Главен приоритет за Козирозите през новата година ще бъде работата.. Възможна е смяна на дейност или стартиране на самостоятелен бизнес.

Финансовите постъпления ще са добри, възможно е някои представители на зодията да съумеят да си намерят и допълнителни доходи.

Относно любовта ще им се наложи внимателно да анализират своите интимни връзки, голямата им подозрителност и негативен опит от миналото ще им пречат да намерят подходящ партньор. Но през втората половина на годината фортуна ще бъде на тяхна страна.

Сериозни здравословни проблеми не се очертават, но през зимният период са възможни проблеми с вирусни заболявания и проблеми със ставите.

Проблематичен ще бъде първият месец от новата 2017 година. Ретроградният Меркурий в началото на месеца ще създава проблеми с документи. Възможно е стари проекти отново да станат актуални. Пълнолунието на 12 януари ще наложи на Козирозите да анализират своите дружби и изчерпаните отношения да бъдат прекратени. Вероятни са и проблеми с роднини и познати, а в края на месеца някои представители на знака да получат интересни предложения за пътуване извън страната.

През февруари основно представителите на знака ще се занимават със своите финанси. Лунното затъмнение на 11 февруари ще им помогне да открият някои дълго пазени тайни или ще разкрие техни недоброжелатели. Преминаването на Черната Луна в Стрелец от 15 февруари Козирозите ще е необходимо да не споделят плановете си с никои и да избягват контактите с непознати или малко познати хора. В края на месеца някои представители на зодията е вероятно да получат интересни предложения от роднини, приятели или чужденци.

Март ще бъде много динамичен за представителите на знака. Мнозина Козирози ще получат много нова информация, възможни са и неочаквани предложения . Ретроградната Венера може да доведе до трудности в брака или проблеми в романтичните отношения. Възможно е и възобновяване на стари любовни дружби.

През април Козирозите ще се занимават с решаване на проблеми свързани със сърдечните дела.. Възможно е и стартиране на служебни романи. Ретроградният Меркурий може да обърка плановете относно сделки с недвижимо имущество. Вероятна е и смяна на дейност.

Май представителите на знака ще им се наложи да отделят по- голямо внимание на своята дейност и здравословно състояние. Пълнолунието на 11 май ще ги накара да анализират своите дружби и някои които им носят разочарования ще бъдат прекратени. Има голяма вероятност в края на месеца някои представители на зодията да получат интересни предложения.

През юни Козирозите ще бъдат на романтична вълна, а Марс преминавайки през техният знак ще ги стимулира да стартират нови начинания и да имат нов поглед и подход за много неща в своя живот. Новолунието в знака на Рак ще открие нов етап в техните партньорски отношения.

Юли-партньорските отношения ще бъдат на дневен ред през месеца основни за Козирозите. Пълнолунието в техният знак ще ги принуди да преразгледат някои свои отношения и непродуктивните да бъдат прекратени. Вероятни са интересни работни предложения или неочаквани пори или подаръци в периода от 6 до 31 юли.

Август-през периода мнозина представители на знака ще имат работа с банкови структури или уреждане на имотни проблеми или завещания. В периода от 1 до 26 август сонатните представители на знака ще имат шанс да срещнат сродна душа.

Септември- правене на планове за пътуване . Контакти с чужденци изучаване на чужди култури. Това са част от дейностите с които ще се занимават Козирозите през месеца. Едновременно с това през целият месец са вероятни екстремни ситуации. За това представителите на знака ще трябва да са внимателни навсякъде и във всичко.

Октомври- в началото на месеца са възможни проблеми в дома и с хора от близкото обкръжение на Козирозите. Стартиране на служебни романи или издигане по служба. С преминаването на Юпитер в Скорпион много интересни запознанства очакват мнозина представители на знака.

Ноември- в професионален план много нерви и разочарования. Желателно е Козирозите да не действат импулсивно. В началото на месеца е възможно разпадане на изчерпани романтични отношения. В края на месеца научаване на тайна която ще им помогне за издигането им за напред.

Декември- на 20 декември управителя на техният знак Сатурн преминава в Козирог. Това означава власт но и големи отговорности за нея. Дали ще устоят на изкушението или ще се справят подобаващо избора е много личен.Страница 1 от 4

(C) 2020 Occult Times / Български окултен портал