Събота, 10-ти Юни 2023

От 21 май до 21 юни Слънцето ще премине през Близнаци. Тази конфигурация обещава много активни действия и реализиране на планове и проекти.

Периода от 21 до 29 май вероятно няма да бъде много активен защото съвпада с разпадащата се фаза на Луната.

На 28 и 29 май опозицията между Марс и Сатурн може да обърка много планове на хората.

Дните от 30 май до 9 юни се очертават като много хармоничен период съчетани с интересни срещи и пътувания.

Периода от 10 до 20 юни мнозина хора ще се сблъскат с неочаквани проблеми. Особено неблагоприятен ще бъде 15 юни когато опозицията между Сатурн и Слънце ще нагнети отношенията между хората. В този ден не действайте импулсивно и пазете здравето си.

Какво могат да очакват знаците?

Овен- нови контакти и инцидентни пътувания. Овните трябва да са внимателни при шофиране особено в периода от 29 май до 4 юни.

Телец- ще се радват на добри финансови придобивки и благоприятно уреждане на имотни операции.

Близнаци- те ще бъдат галениците на съдбата.Ще имат възможност да разширят своята дейност. Ще привлекат вниманието на важни особи. Ще провеждат публични мероприятия.

Рак- трябва да са внимателни във всички сфери от живота си. Възможно научаване на дълго пазени тайни. Разкриване на прикрити неприятели.

Лъв-интересите им ще са да реализират нови творчески проекти, но трябва да са внимателни в отношенията си с близкото си обкръжение.

Дева- ще се грижат основно за своя дом и семейство. Възможно и да реализират ремонти на дом или офис.

Везни- могат да изучават сложни науки или да стартират обучение на чужди езици. Също така да пътуват в далечни или екзотични страни.

Скорпион- не трябва да строят грандиозни планове и да не правят неразумни покупки или разходи.

Стрелец- партньорските отношения ще вземат връх през периода. На 15 юни са вероятни семейни конфликти.

Козирог- профилактика на своето здраве което може да доведе да повишаване на производителността на Козирозите.

Водолей- не е желателно да са много активни в периода от 25 май до 3 юни. След това са възможни интересни романтични запознанства и реализация на ново хоби.

Риби- да се умиротворят и да заложат усилия за обновяване на своя дом и отношенията с близкото им обкръжение.Рибите е желателно да са благоразумни в периода от 13 до 15 юни и да не действат импулсивно.

Вторият период на ретроградният Меркурий завърши на 3 май и започва неговото директно движение по знака на Овен. Следващият период на ретроградният Меркурий ще бъде от13 август до 5 септември.

Ретроградният Меркурий пречеше на много процеси, неприятности с техниката, проблеми с договори и устни обещания. При промяната на движението на планетата нещата плавно ще дойдат на своите места.

От 3 до 10 май Меркурий ще започне да набира скорост и хората ще имат възможност да реализират нови проекти или да довършат стари такива. Отношенията ката любов и партньорство ги очакват стремително развитие и обновление.

В периода от 10 до 12 май представителите на зодиите Козирог, Дева, Близнаци и Водолей ще имат шанса да решат своите проблеми в благоприятна за тях светлина.В тези дни Меркурий ще бъде в благоприятен аспект със Сатурн.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще намерят правилният път към установяване на нови партньорства или заздравяване на минали такива.

Водните знаци ще трябва да задържат своите амбиции и ако стартират нови проекти това да става след 16 май.

Телец и Везни трябва да отхвърлят своята несигурност и да се опитат да попаднат в потока на живота и по този начин да решат своите неотложни проблеми.

Влиянието на Уран върху Меркурий ще даде на хората гениални идеи и нови нестандартни запознанства.

В личен план ретроградният Меркурий ние е позволил да направим анализ на своите минали действия и проблеми и нерационалните да прекратим.

А сега при правилният ход на планетата да заложим на обновление и нови цели в своя живот.

В астрологията съществува мнение , че храненето е неразривно свързано със зодията на човека.Ако някои иска да промени живота си той може да стартира с промяна на своите хранителни навици.

Овен

Овните често злоупотребяват с месо и специфични подправки но всичко зависи от тяхното настроение.За да намалят своята агресия Овните могат да използват в разумни количества шоколад или сладко. И най важното е да не прекаляват с употребата на спиртни напитки.

Телец

За представителя на знака най – важното е да се пазят от преяждане. И не на последно място да ограничат консумацията на месо и сладко. По този начин ще се чувстват много жизнени и работоспособни.

Близнаци

Близнаците обичат ярка храна но с изтънчен вкус.З а да имат сили и да се справят с житейските предизвикателства представителите на знака да наблегнат на консумацията на храна съдържаща по- големи количества калии.

Рак

За да се чувстват добре Раците ще е необходимо да консумират повече супи или течни храни. Това ще бъде гаранция че здравето ще бъде в много добро състояние и могат да реализират своите планове и мечти.

Лъв

Лъвовете за да се чувстват добре трябва избягват консумацията на пържени храни гарнирани с много подправки. То този начин ще подобрят здравето си и ще намалят своя агресивен подход на живота.

Дева

Те са много внимателни каква консумират. За де се чувстват добре за тях е много важна обстановката при която се храня. Тихата и спокойна музика ще повлияе положително върху тяхното храносмилане.

Везни

Представителите на знака са подвластни на стреса. И когато са под негово влияние започват да консумират много шоколад или сладки неща. Но това не е правилна позиция. Умиротворението заниманията с духовни практики- медитация да намерят правилният подход към своето ежедневно хранене.

Скорпион

Бедата на Скорпионите е злоупотребата с различни стимуланти като кафе , енергийни напитки или алкохол. Ако ограничат използването на тези стимулатори Скорпионите ще се разделят със своето илюзорно могъщество и ще погледнат реално на своя живот и по специално на своето хранене.

Стрелец

Стрелците нямат чувство за мяра и се хранят с разнообразна храна която на моменти им пречи и вреди на тяхното здравословно състояние. Също е така е желателно да избягват храни с кисел вкус. Ограничаването на тези храни ще доведе да стабилизиране на техните хранителни навици.

Козирог

За да се чувстват добре Козирозите се нуждаят от консумация на много минерали. Те се съдържат предимно в плодовете и месото. Козирозите като разумни хора залагат на консумация на такива храни и се чувстват превъзходно.

Водолей

На Водолеите е трудно да се дават препоръки как и с каква храна да се хранят.При тях повече от нещата са стихийни и неочаквани. За това препоръка е да се доверят на своята интуиция и да консумират такава храна която тя им подсказва за момента.

Риби

За де се чувстват добре Рибите трябва да ограничат консумацията на сладко и солено.Но всичко зависи от тях при наличие на воля и желание те имат възможност да подобрят своите хранителни навици.Страница 1 от 106

(C) 2020 Occult Times / Български окултен портал