Събота, 10-ти Юни 2023

За всеки знак от зодиака съществува щастливо число.Знаейки тези числа хората могат да имат успех във всички сфери от живота си.

Числото 1

Единицата символизира индивидуалност и целеустременост. Цифрата дава неограничени възможности за успех. Представителите на знаците Риби и Водолей се явяват благоприятни числа за гореспоменатите зодии.

Числото 2

Двойката дава дипломатични способности и високи духовни качества. Чрез нея хората могат да тушират конфликти и да изглаждат отношенията между хората. Хората които могат да се възползват от тези способности за представителите на Везни, Рак и Телец.

Числото 3

За това число още от древността се носят легенди.Родините с такъв код достигат голям успех в живота.То им дава успех в живота и леко преодоляване на трудностите.Знаците които могат да разчитат на тройката са Близнаци, Деви и Козирог.

Числото 4

Числото 4 символизира вярност, наблюдателност и самостоятелност. Това са силни и независими личности които имат възможност бързо и адекватно да решат възникналите проблеми.Зодиите които могат да се възползват от това число са Рак, Скорпион и Овен.

Числото 5

Дарява представителите на знаците Рак и Скорпион с енергия , природен магнетизъм и големи възможности във всички сфери на живота. Активното използване на петицата може да донесе на гореспоменатите зодии успех в живота.

Числото 6

Характеризира дълголетие, обаяние и харизма. Представителите на Телец, Везни и Риби могат успешно да го прилагат в своя живот. Чрез него бързо ще се приспособяват към новите условия за живот.   Ще създават комфорт на хората около себе си. И ще помагат на хората в трудно време за тях.

Числото 7

Символизира независимост, духовност   и способност бързо и качествено да се справят с невзгодите в живота. Могат да разчитат на бърз и изобретателен ум и голяма интуиция. Седмицата покровителства Овен, Дева, Козирог и Риби. Често сред тези зодии са големи учени и експериментатори. През земният си път залагат на нестандартни решения чрез които добиват успех в живота.

Числото 8

Това число има огромен енергиен потенциал и дава на Раците, Лъвовете,Везните и Скорпионите с целеустременост и голяма енергия при реализиране на техните проекти. Осмицата е загадъчно число което притежава двойствена натура. Може да бъде много добро или крайно лошо. Тези зодии когато осмицата е в благоприятно за тях положение могат да правят ритуали от различен характер. Успеха им е гарантиран.

Числото 9

Деветката има всички качества на числата от 1 до 8 както положителните така и отрицателните.Периодът когато 9 е начело представителите на зодиите Овен, Рак ,Везни и козирог могат да разчитат и на своята интуиция за бързо решаване на своите проблеми. Помага и за разкриване на скрити таланти.

Щастливите числа ще ви помогнат да се радвате на успех достатъчно е да се научите правилно да ги използвате.Ако взимате важно или съдбоносно решение то е желателно да го вземете в този ден или месец които е под покровителството на съответното число и което дава шанс на вашата зодия. По този начин шанса ви за успех в живота нараства неимоверно.

Датата на вашето раждане предсказва кой ще са вашите силни и слаби страни в живота ви. От тази дата зависи вашият темперамент, енергетика и характер.

Родените на 1 ,10,19,28 число

Тези хора притежават силна енергетика. Но през жизненият им път са възможни проблеми с обучението и усвояването на информация. Те трудно ще се адаптират към сериозни изменения в живота си.В брака са надеждни партньори. В работата са си са стриктни и изпълнителни. Желателно е да пазят нервната си система и да следят кръвното си налягане.

Родените на 2,11,20,29 число

Ако сте родени на тези дати трябва да намерите важните приоритети в живота си и да ги следвате неотлъчно каквото и да ви пробута съдбата. За да имате успех трябва да работите в екип. Вашето слабо место е вашето невнимание и разсеяност. За да имате успех обръщайте внимание на малките детайли и не се двоумете да действате. Възможни проблеми с храносмилателната система.

Родените на3,12,21,30 число

Хората родени на тези дати имат шанс да се изявят в изкуството. Като добри музиканти, певци, писатели или актьори. Но за да имате успех в тези професии е желателно да намерите персона която да ви подържа в тези ви начинания. Защото вие сте раними хора и бързо се отказвате при първите срещнати трудности.

Родените на4,13,22,31 число

За да имате успех в живота трябва да имате здраво семейство. Лесно ще ви се отдава математиката и изучаването на чужди езици. Желателно е да се насочите към тези дейности за да имате успех. Нямате стабилна енергетика и за това трябва да заложите на позитивното мислене.

Родените на 5,14,23 число

Ако сте родени на тези дати то вие сте универсален човек. Които има възможност да се справи с всички житейски предизвикателства.Вие сте прекрасни психолози и веднага интуитивно можете да разберете какво искат да кажат или какво крият от вас вашите събеседници. Едновременно с това сте и много състрадателни хора. От вас мога да се получат добри преподаватели или психолози.

Родените на 6,15, 24 число

Вие сте лидер и трудно понасяте подчинено положение. Много сте романтични и нямате проблеми в любовта както и с намирането на приятели и партньори. Мно сте чувствителни и трудно прощавате и забравяте обидите.Възможни здравни проблеми с гърлото и гърба.

Родените на 7,16 ,25 число

През земният си път ще имате голям интерес да се занимавате с невидимият свят .Много добри аналитици сте и бързо взимате адекватни решения. Имате стабилна и висока енергетика и можете без проблемно да се справите със всички житейски предизвикателства. Вероятни са проблеми с кожата.

Родените на 8,17, 26 число

Вие сте двойствена натура която рядко показва какво точно мисли и как ще действа. Настроените ви варира от много добро да крайно лошо. Много сте злопаметни и да ката не си отмъстите не спирате да преследвате човеко които ви е наранил. Бързо добивате материален просперитет.

Родените на 9,18, 27 число

Имате мощна интуиция и голям потенциал за развитие. Много бързо променете своите желания и интереси и за това трудно се задържате на едно място. За да имате успех в живота се насочете към науката или пътешествията във всякаква тяхна форма.

Научавайки вашите силни и слаби страни вие ще имате шанс лесно да успеете в живота.

Ако пред вас стои избор на кои етаж да живеете тази статия ще ви помогне да изберете най подходящия за вас.

Най- благоприятни са енергиите на трети, пети, седми, девети, дванадесети. Като не благоприятни са домовете които се намират на четвърти, осми и тринадесети етаж. Над тринадесетия етаж хората трудно ще усвояват   пространството на дома си, ще се появи неустойчивост и нестабилност на хората които обитават тези етажи.

Но много често хората нямат възможност да избират на кои етаж да живият- а това го решава кармата на хората. Тя способства заемане на този етаж , които ще е най благоприятен за решаването на неговите кармични проблеми.

Чувство за устойчивост и силна връзка със земята имат хората които живеят на първите етажи. Но това от своя страна води до изостряне на много проблеми. Което води до болести които имат хората обитаващи първите етажи. Позитивното мислене и повече контакти с природата ще се отразят благоприятно на живеещите на първите етажи.

Ако обитавате втори етаж ще трябва да се научите да взимате решения и бързо да ги реализирате. Бягството   и отлагането решаването на проблемите не е желателно. Енергията на вторият етаж подтиква хората към честност към хората и към самите себе си. Ще бъде трудно за хората които живеят на вторият етаж и само мечтаят без да действат за решаване на възникналите проблеми.

Живущите на третият етаж трябва да се научат да действат самостоятелно. Да се справят с предизвикателствата на живота и по този начин да решат в благоприятна за тях светлина своите кармични въпроси.

Четвъртият етаж е за не много дейни хора, които правят от мухата слон и постоянно са в опозиция на инициативите на своите съседи. Задачата пред тях е да се вслушват в другите мнения и да взимат компромисни решения.

Обитаващите пети етаж трудно ще хармонизират отношенията със своите съседи. За тях е препоръчително да се занимават с обществена дейност и по този начин да намерят правилният подход към своите съседи.

Живеещите на шестият етаж трябва да се научат да са финансови независими и така да избягнат зависимостта от другите хора.

Обитаващите седмият етаж трябва се насочат към духовно развитие и по този начин да прекъснат своите неуспехи и да се занимават със само усъвършенстване.

Живеещите на осмият етаж ще им се наложи да се справят със сериозни кармични проблеми. Ще трябва да заложат на позитивно мислене. Това ще бъде ход в правилна посока.

Деветият етаж е знак е знак на хармония и живеещите на този етаж ще трябва да хармонизират отношенията на хората с останалите живущи в дома.

Десетият етаж това е местото на лидерите те ще са хората които ще водят своите съседи за решаване на възникналите проблеми в благоприятна за тях светлина. Но също така не е желателно да злоупотребяват със своите лидерски качества за не загубят своето ползотворно влияние сред хората.

Единадесетият етаж той е най подходящ за интелектуалните дейци. Те трябва да тренират своя ум за благото на своите съседи.

Дванадесетият етаж хората живеещи на този етаж е желателно да заложат обмислени и рационални действия за благото на своите съседи. По този начин те ще помогнат за бързо и рационално решаване на проблемите на дома в които живеят.Страница 1 от 16

(C) 2020 Occult Times / Български окултен портал