Събота, 10-ти Юни 2023

Болестите не възникват така просто от нищото. Много от тях са на основани на психически причини. В тази статия ще ви запознаем с някои от най разпространените болести които са причинени главно от такива проблеми.

Главоболие- мигрена

Мнозина от хората които имат постоянно главоболие се чувстват непълноценни, недооценени. Такава ниска самооценка води до главоболие и раздразнителност в неподходящи моменти което също пречи на вашият имидж.

Болки в ушите

Мнозина персони не желаят да слушат определени напътствия или това което хората желаят да им кажат. То в повечето от случай те се разминава с тяхната самооценка. Което от своя страна води да проблеми със слуховият апарат.

Проблеми с очите

Очите са прозорците на човека към света. Ако имате проблеми със зрението в определени дни или часове този симптом показва че вие отказвате да видите реалността която е около вас.Това често се случва при малките деца които живеят в лоша семейна среда. При промяна на средата или изясняване на отношенията между техните родители всичко си идва на своето място от само себе си.

Болки в шията и гърлото

Шията символизира бързо мислене и бързо взимане на адекватно решение според създалата се ситуация. Хора които се двоумят и взимат неадекватни решения често се оплакват от болки в шията. За да предотвратите или избегнете тези болки е нужно да се реагира бързо и да се правят разумни компромиси.

Гърлото отговаря как вие можете да отстоявате и защитавате своите интереси.Честите проблеми с гърлото говорят че вие трудно отстоявате вашите интереси или изобщо неможете да се защитите.Бъдете по борбени и се справете със създалата се ситуация.

Болки в гърба

Болките в гърба означават че вие сте лишени от поддръжка от роднини, колеги или приятели.За да се разделите с тези болки е желателно да разчитате само на себе си при решаването на текущите ви проблеми.

Проблеми със сърцето

Сърцето отговаря за любовта и радостта от живота. Ако се чувствате необичани което от своя страна намалява радостта от живота, то вие ще имате проблеми със сърцето. Начина да преодолеете тези проблеми е един ден да намерите човек които дави обича   и вие да го обичате. По този начин ще изпитате радост от живота и ще се чувствате пълноценни същества.

Проблеми със храносмилателната система

Повечето от проблемите с храносмилателната система се дължат от психологична гледна точка че имате проблем с нови ситуации или ви е страх от обновлението във вашият живот. Вие живеете в миналото вместо да се наслаждавате на настоящият живот.

Болки в краката

Ако имате проблеми с краката болки или разширени вени то вие страхувате да тръгнете напред и да обновите вашият живот. Просто рискувайте и тръгнете напред или започнете нещо ново или отгърнете нова страница от вашият живот и с времето болките ще отшумят.

Излишните килограми

Излишните килограми са естествената защита на хората от критиката, неудовлетвореността или сексуални проблеми.Когато премахнете от вашият живот гореспоменатите проблеми вие ще почнете да отслабвате и да влезете в норма за вашите килограми.

Както виждате истинското психологическо лекарства е уважение и любов към самият себе си.Ако престанете да се борите със света и да живеете в хармония с него вие ще се радвате на добро здравословно състояние. Но все пак при горе споменатите проблеми е желателно да се потърси и мнението на лекар специалист.

Бъдете здрави!

Настъпва лятото и много хора с голям ентусиазъм приемат това събитие, но това настроение е възможно да се наруши от магнитните бури които ще се случат през месеца.

Магнитните бури през месеца няма да са много за да укажат голямо значение върху живота на хора, но както се казва когато си предупреден за такива дни то ти си спасен.

Магнитни смущения от 2 до 6 юни

По принцип магнитните бури са опасни когато са много силни и когато са много продължителни. От 2 до 6 юни земята ще бъде под силно влияние на Слънцето и на 4 и 5 юни това въздействие ще бъде като пълноценна магнитна буря а на 2 и 3 ще бъде само подготовка за това събитие.

При магнитни бури лекарите препоръчват да се откажем от алкохола, да не се пресилва организма както физически така и психически.

При магнитните бури на 4 и 5 юни желателно е хората да се ограничат и да извършват най необходимите неща през този период. Импулсивните действия могат да доведат до загуба на настроението и енергиен колапс. Избягвате караниците и противопоставянето през този период.

Други магнитни вълнения се очакват от 11 до 13 юни а също така и за периода17 и 18 юни.Тези дни няма да окажат голямо влияние върху живота на хората ако те спазват горе написаните съвети.

Подобни смущения са възможни в дните от 27 до 30 юни.

Когато човек знае за такива дни той ще вземе необходимите мерки за да може да се справи със създалата се ситуация.

Слънцето не винаги дарява жителите на земята с усмивки. Магнитните бури на Слънцето могат да предизвикат доста проблеми при здрави и болни хора. За това знаейки тяхното разписание хората могат да се предпазят и да ограничат тяхното вредно влияние.

В месец май ни очакват две сериозни опасности за нашето здраве на 9 и 20 май.

Магнитни бури в периода от 9 до 11 май Тези дни ще бъдат доста тежки за мнозина хора. Магнитната буря може да провокира хроническите заболявания при хората и да намалява или увеличава кръвното налягане при хората. Тези дни ще се отразят особено неблагоприятно на тези хора които се занимават с интелектуален труд.

Магнитна буря на 20 май

Още от 19 май мнозина хора ще почувстват спадане на жизненият тонус и душевна умора.На 20 май това влияние ще се засили и ще доведе до проблеми със здравето. Като непрестанно главоболие или проблем с кръвното налягане. Ще се изострят и хроническите заболявания.На 21 май Слънцето ще отслаби своята активност и ще възвърне нормалният ритъм и живот на хората.

Други проблематични дати в месец май

Обърнете внимание на датите 1 и 4 и 14 май През тези дни са вероятни смущения в магнитното поле на земята.През този период хората не е желателно да не претоварват своя организъм с физически и умствени дейности.

Как да намалим вредното влияние на магнитните бури

През тези дни хората трябва да избягват агресията да не карат и нервничат.Спокойствието това трябва да бъде верният другар на хората за да могат без проблемно да преминат през тези проблематични за много хора дни.Страница 1 от 25

(C) 2020 Occult Times / Български окултен портал